Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Bao Pau: Το καλύτερο, ίσως, fusion εστιατόριο της Κύπρου, διεκδικεί την ψήφο σου στα Cyprus Eating Awards 2024

To επιτυχημένο ασιατικό εστιατόριο διεκδικεί το βραβείο για την Καλύτερη Fusion/Ethnic Κουζίνα και χρειάζεται την στήριξή σου

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024

Η ιστορία του Bao Pau ξεκινάει από τη Λευκωσία την άνοιξη του 2019. Πέντε σχεδόν χρόνια πριν, κάνει την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα ένα νέο ασιατικό εστιατόριο με fusion γεύσεις και πιάτα που γίνονται σχεδόν από την πρώτη στιγμή viral. Τα social media κατακλύζονται με τις εικόνες από τα περίτεχνα sushi rolls, sashimi και θα θεσπέσια bao bun του.

IMG38057.jpg

Σύντομα, το νέο, viral ασιατικό εστιατόριο της πρωτεύουσας γίνεται talk of the town και ένα επιτυχημένο success story αρχίζει να ξετυλίγεται μέχρι την περίοδο της πανδημίας που όλη η Λευκωσία απολαμβάνει πλέον στο σπίτι το λαχταριστό φαγητό του Bao Pau. Η ασιατική, ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα συναντώνται σε ένα επιτυχημένο fusion αποτέλεσμα γεύσης και αρωμάτων.

IMG38085.jpg

IMG37805 copy 2.jpg

Ο σεφ του εστιατορίου αλλά και ένας εκ των ιδιοκτητών Μάριος Μαλέκκος κατάφερε να δημιουργήσει κάτι πρωτόγνωρο για τα κυπριακά δεδομένα, ένα μενού που αγαπήθηκε και συνεχίζει να προτιμάει ο κόσμος του Bao Pau.

IMG38033_story.jpg

Αυτή η πρώτη επιτυχημένη γνωριμία του Bao Pau με το κοινό της Λευκωσίας το οποίο ξεχώρισε το νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας έφερε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του βραβείου Best Delivery by Wolt - Sushi on the Go Cyprus Eating Awards 2021 στα Cyprus Eating Awards εκείνης της χρονιάς.

NZ4A5365.jpg

Από Λευκωσία σε Λεμεσό

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Λευκωσία, όπου κυριαρχεί στον τομέα του delivery, προσφέροντας παράλληλα και dine in στον χώρο του σε ελάχιστα ψηλά τραπεζάκια, το Bao Pau ανοίγει δεύτερο κατάστημα στην πόλη της Λεμεσού.

NZ4A5361.jpg

Λίγο πριν την πρώτη ημέρα της άνοιξης, το Bao Pau Λεμεσού αρχίζει τη λειτουργία του στην οδό Γλάδστωνος 30B στη Λεμεσό πολύ κοντά στην τζαμούδα. Πρόκειται τώρα για ένα μεγάλο εστιατορικό χώρο, με άνετα τραπέζια, μεγάλο dine in χώρο και διακόσμηση που παραπέμπει στην ασιατική κουλοτύρα και αισθητική. Η Λεμεσός αγκαλιάζει εξίσου με την Λευκωσία το Bao Pau που μέσα σε ελάχιστους μήνες καθιερώνεται και στην συμπρωτεύουσα. Η φρεσκάδα, η εποχικότητα των πιάτων, η ποιότητα των υλικών, η πρωτοτυπία, το πάντρεμα της ιαπωνικής και περουνιανής κουζίνας είναι τα στοιχεία που κάνουν το Bao Pau να ξεχωρίζει.

NZ4A5399.jpg

Ανάμεσα στα 87 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου

Η επιτυχημένη πορεία και του εστιατορίου της Λεμεσού είναι και ο κύριος λόγος συν όλων των παραπάνω που αναφέραμε που τοποθετούν το Bao Pau ανάμεσα στα 87 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρο στον θεσμό των Cyprus Eating Awards 2024. Έτσι, το αγαπημένο μας fusion εστιατόριο διεκδικεί το βραβείο της Καλύτερης Fusion/Ethnic Κουζίνας αφού είναι υποψήφιο στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αν και λειτουργεί μόλις μερικούς μήνες, το εστιατόριο της Λεμεσού έχει ξεχωρίσει, έχει κερδίσει το απαιτητικό κοινό της πόλης και συζητιέται πολύ για τα καταπληκτικά του πιάτα.

IMG36335_1.JPG

Αυτή η προσπάθεια και ο κόπος των ανθρώπων του Bao Pau έχει ανταμειφθεί μεν με αυτή την τόσο σημαντική υποψηφιότητα αλλά δε χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο βραβείο.

Αν θέλεις να ψηφίσεις το Bao Pau μπορείς να το κάνεις διαδικτυακά μέσω της σελίδας ΕΔΩ είτε μέσω SMS στέλνοντας μήνυμα στο 5588 γράφοντας ΕΑ61 αλλά και μέσω τηλεφώνο στον αριθμό 90031386.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close